PRODUCTTRAININGEN

Wat gaan wij doen als u besluit bij ons een producttraining te volgen?

Als u een producttraining bij ons volgt is het belangrijk dat u en/of uw medewerkers na de training hier alles over kunnen vertellen. Door de opgedane kennis groeit het vertrouwen in de producten en vergroot het werkplezier. Onze praktische aanpak is een goede manier om kennis en vaardigheden van onze producten te leren kennen. Leren is super waardevol, maar eigenlijk begint het pas echt op de werkvloer tijdens de montage of verkoop. Om deze reden besteden wij veel tijd aan het koppelen van de theorie met praktijkvoorbeelden. Alleen dan kunnen we het verschil maken tijdens een training. Samen behalen we de mooiste resultaten, daar geloven wij in! Meld u vandaag nog aan voor een producttraining en kom bij ons langs. Investeer in een leerzame dag en ervaar hoe eenvoudig onze trainer u de technische eigenschappen leert eigen te maken en toe te passen in de praktijk.

Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Zie jij een uitdaging in het werven van nieuwe relaties? Heb jij de gunfactor en vind je het leuk om je productkennis over te dragen aan je bestaande klanten? Ben je opzoek naar een bedrijf dat groeit in de Benelux? Laat jij je niet uit het veld slaan bij een tegenslag, maar zie jij dit als een kans om van te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bent u werkzaam in de automatisatie van poorten en u wilt uw technische kennis van onze producten weer eens updaten? Wij krijgen energie van het overdragen van onze productkennis. U bent bij ons aan het juiste adres als het om kennisoverdracht gaat. De trainingen worden in kleine groepen gegeven van minimaal vier tot maximaal zes personen. U kunt uw voorkeursdag doorgeven via ons online aanmeldformulier. Indien u met minder dan 4 personen wenst te komen, dan plannen wij u samen met anderen cursisten in. Onderstaand vindt u alle overige informatie zodat u er zeker van bent de juiste training te ...