tab-icon1Als exclusief importeur van TORMATIC levert VSA Benelux de best ontworpen aandrijvingstechnologie voor de zakelijke markt. De technologie achter onze producten heeft keer op keer bewezen over de meest betrouwbare en duurzame eigenschappen te beschikken. Bij VSA Benelux investeert u in producten die nog vele jaren in het topsegment van deze markt vertegenwoordigd zullen zijn. Onze missie is om door strenge selectiecriteria een zeer betrouwbare en veilige aansturing van garage- en bedrijfsdeuren te garanderen.

Van afstand bestuurbare electronische ontsluiting kan altijd slimmer. VSA Benelux levert, naast een breed assortiment aandrijvingproducten, ook allerlei handige accessoires en slimme oplossingen voor de eindgebruiker. Wij lopen vooraan als het gaat om gebruiksvriendelijke oplossingen voor onze klanten. Met onze SMARTGARAGE APP bijvoorbeeld, kunt u uw garagedeur, industriedeur, schuifdeur of draaihek gewoon vanaf uw Smartphone of Tablet bedienen.

TORMATIC is op 26 juni 2015 in het Duitse Essen uitgeroepen tot één van de meest innovatieve bedrijven voor de zakelijke markt in onze branche. In een zeer technologisch gedreven en competitieve markt als die van Duitsland, is dit zeker een prestatie van voormaat. VSA Benelux is dan ook trots om als hoofdleverancier van TORMATIC bij te dragen aan de merk- en naamsbekendheid van deze onderneming.

VSA Benelux staat u altijd bij mocht u problemen ondervinden met installatie of in bedrijfstelling van onze producten. Onze servicemedewerkers zijn tijdens kantooruren altijd beschikbaar om u persoonlijk van advies te dienen en te helpen met alle vragen. Persoonlijk contact en technische ondersteuning zijn voor ons vanzelfsprekend.

ONZE STERKE PUNTEN
uitsluitend A-merken uit de branche85%
prijs kwaliteit verhouding75%
betrouwbare en snelle levertijd80%
Uitstekende zakelijke aftersales 90%